Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Η σχεδιάστρια μόδας Μαρία Τάγκαλου στην Εβδομάδα Μόδας του Dubai

Φωτό: Με την Μαρία Τάγκαλου σε εγκαίνια έκθεσης που επιμελήθηκα στο Εντευκτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, τον Δεκέμβριο του 2016.
H Mαρία Τάγκαλου είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα νέα πρόσωπα της Ελληνικής μόδας. 

Μετά από αρκετές διακρίσεις και συνεργασίες στο ενεργητικό της, καθώς και την τελευταία βράβευση της συλλογής της από το AXDW με το βραβείο καλύτερης αισθητικής και ευρηματικότητας Mercedes Benz, αποφασίζει να συμμετέχει στο Arab Fashion Week του Dubai 16 με 20 Μαίου. ‘’Curnocupia’’, είναι το όνομα της καινούριας της συλλογής. 

Πρόκειται για πολύχρωμα χειροποίητα corsage κεντημένα με πολύτιμους λίθους, συνδυασμένα με τεράστιες αυτοκρατορικές φούστες με φουρό. Η συλλογή συμπληρώνεται με ολομέταξες αέρινες τουαλέτες σε έντονα χρώματα και ethnic χαρακτήρα και ολοκληρώνεται με μοναδικές 50’s τουαλέτες, οι οποίες αποτελούνται από με ενδιαφέρουσες μίξεις διαφορετικών υφασμάτων αλλά και ποιοτήτων. Η απόλυτη αφθονία εκφράζεται μέσα από την πολυτέλεια και την υψηλή ραπτική των ρούχων της.

Η συλλογή της σχεδιάστριας ολοκληρώνεται με δύο θεαματικές τουαλέτες αφιερωμένες στην απόλυτη ντίβα υψίφωνο Μαρία Κάλλας την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου στην φωτογράφιση του look book της. Ένα γεγονός που συνδέει την Μαρία με την εταιρία φυτικών καλλυντικών Bioaroma, η οποία θα είναι χορηγός της, στη συμμετοχή στο Arab Fashion Week του Dubai. Η εταιρία θα παρουσιάσει εκεί σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση το άρωμα Μαρία Κάλλας το οποίο θα βρίσκεται στην παρουσίαση των ρούχων της σχεδιάστριας.H ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου φοράει εντυπωσιακές 
δημιουργίες της Μάρίας Τάγκαλου


Mαρία Τάγκαλου