Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Διαγωνισμός ομορφιάς Miss Τourism 2017 στο Golf της Γλυφάδας

Miss Τουρισμός 2017 - Iωάννα Γιανκίνη
Με μεγάλη επιτυχία, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ σε συνεργασία με το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ διοργάνωσε για 17 η συνεχή χρονιά τον πανελλήνιο διαγωνισμό ΜΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017, στο κατάμεστο GLYFADA GOLF GARDENS δίνοντας την ευκαιρία σε Νέες Όμορφες Ελληνίδες να δοκιμάσουν τη συναρπαστική εμπειρία. O κορυφαίος Έλληνας manager μοντέλων, Γιώργος Κουτούλιας «ψυχή» της διοργάνωσης έχει το «μάτι», να ανακαλύπτει, εκπαιδεύει και αναδεικνύει νέα Μοντέλα, όπως έχει κάνει με τις ΑΝΤΖΕΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ, ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ, ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ, ΚΩΣΤΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑ, ΜΠΕΤΥ ΚΟΥΡΑΚΟΥ, ΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, κ α.

MISS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017 εξελέγει η Ιωάννα Γιαγκίνη (19 ετών) η οποία είναι φοιτήτρια στην Γερμανική Φιλολογία και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, ΜΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα το Ιούνιο.


ΣΤΑΡ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ εξελέγει η Αφροδίτη Γώγου. 1 Αναπλ. Μις Τουρισμός η Κατερίνα Χρυσανθακοπουλου. 2 Αναπλ. Μις Τουρισμός η Σοφία Σώτου, SPORT WOMAN η Δήμητρα Φραντζή, MISS YOUNG TOURISM η Αντιγόνη Περτίκοβ.

με τον Γιώργο Κουτούλια, την Βίκυ Μανώλη και τις νικήτριες του διαγωνισμού

Χορηγοί: ZINAS – DAVIDOFF – GRECO STROM – FAMOUS SHOES -
BLUE STAR FERRIES- GEKAEM AUTO – ΔΡΙΒΑΚΟΣ Γ. 

Τάσος Λαζαρίδης, Ένυ Αργυρίου, Μιχαήλ Ρωμανός

οι νικήτριες με την περυσινή νικήτρια και τον Γιώργο Κουτούλια

Miss Τουρισμός 2017 - Iωάννα ΓιανκίνηΒραδινά: CINEMA - Πάνος ΖΗΝΑΣ
Καλλυντικά: YVES ROCHER
Μαλλιά: Κατερίνη Γαλανοπούλου - Katrin Coiffure
Casual: AVIOTI
Υποδήματα: FAMOUS shoes