Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Art Project με εικαστικά μπουκάλια ρουμιού και ουίσκι στο πλαίσιο του Athens Rum & Whiskey Festival


Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Athens Rum & Whiskey Festival που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου - 1η Οκτωβρίου 2017, στο Μέγαρο του Ζαππείου, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά η πρωτότυπη καλλιτεχνική δράση Art Project που θα επιμεληθώ, όπου τα μπουκάλια των προϊόντων θα εμπνεύσουν καλλιτέχνες για να δημιουργήσουν έργα τέχνης.
Ύστερα από την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση "Athens Rum Festival" φέτος καλλιτέχνες και δημιουργοί θα επέμβουν εικαστικά επάνω σε μπουκάλια των συμμετεχόντων - εκθετών, δημιουργώντας έργα τέχνης τα οποία θα εκτεθούν καθ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ στο Μέγαρο του Ζαππείου.

Δείτε τα έργα του περσινού Art Project κάνοντας κλικ ΕΔΩ.Το εντυπωσιακό Ζάππειο Μέγαρο

To Athens Rum & Whiskey Festival περιλαμβάνει έκθεση προϊόντων που αφορούν στο ρούμι και το Ουίσκι. Συμμετέχουν σχεδόν όλες οι εταιρείες ρουμιού & Ουίσκι που αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα καθώς και κάποιες από το εξωτερικό. Επίσης θα υπάρχουν επιμορφωτικά σεμινάρια, masterclasses και γευστικές δοκιμές – tastings από σημαντικούς ανθρώπους του χώρου, από την χώρα μας και το εξωτερικό.

Δείτε το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων κάνοντας κλικ ΕΔΩεισιτήρια

Με την αγορά κάθε εισιτήριου αξίας 18 ευρώ για μια μέρα θα παραλάβετε από την γραμματεία του φεστιβάλ 6 μάρκες που αντιστοιχούν σε 6 διαφορετικές γευσιγνωσίες. Πέραν αυτών των γευσιγνωσιών, το παραπάνω κόστος θα είναι 2 ευρώ για 1 μάρκα ή 5 ευρώ για 3 μάρκες. Θα μπορείτε να παραλάβετε έξτρα μάρκες από την γραμματεία του φεστιβάλ. 


Το εισιτήριο των δύο ημερών κοστίζει 30 ευρώ.