Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Η CREAID στην τρίτη εκδοχή της, με εμπνευσμένα κοσμήματα

Μίλτος Καμπουρίδης, Μαρίνα Βερνίκου

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν στο One Athens στο Κολωνάκι, τα εγκαίνια της έκθεσης “Designer Jewelry,” του τρίτου κατά σειρά project της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID. Στην έκθεση συμμετείχαν 110 σχεδιαστές κοσμημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τις μοναδικές δημιουργίες τους, που δημοπρατήθηκαν για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της οργάνωσης, στην ιστοσελίδα www.creaid.com.

Όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία των μοναδικών αυτών κοσμημάτων, προσφέρθηκαν για τη δημιουργία ενός κλειστού χώρου που θα έχει ως κέντρο του το παιχνίδι, στο εσωτερικό του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού». Η οικοδέσποινα της βραδιάς και Πρόεδρος της CREAID Μαρίνα Βερνίκου, που ήταν και η ψυχή του όλου εγχειρήματος, μαζί με τα ιδρυτικά μέλη, υποδέχθηκαν περισσότερα από 1000 άτομα, που ενίσχυσαν με την παρουσία τους την υλοποίηση του φιλανθρωπικού αυτού σκοπού. 

Ανάμεσά τους ήταν όλοι οι δωρητές-δημιουργοί, οι οποίοι αφιλοκερδώς πρόσφεραν τα εντυπωσιακά τους έργα. Τον χώρο της έκθεσης «αγκάλιασαν» τα εντυπωσιακά πορτρέτα όμορφων Ελληνίδων, με την υπογραφή της φωτογράφου Calliope, οι οποίες επέλεξαν να φορέσουν για τον φιλανθρωπικό σκοπό του φετινού project, μερικά από τα μοναδικά κοσμήματα καθώς και οι επιβλητικές οθόνες LG που πρόβαλλαν τα κοσμήματα.


ο Γιώργος Βερνίκος δίπλα στο πορτρέτο της κόρης του Μαρίνας

η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ

Έμμυ Λιβανίου, Ειρήνη Νταϊφά

Όλγα Ζαφειροπούλου

Εβελίνα Παπαντωνίου

Είχα τη χαρά να φωτογραφηθώ με την πρώην υπουργό Όλγα Κεφαλογιάννη 

Μιχαήλ Ρωμανός, Όλγα Κεφαλογιάννη

Αθανασία Κομνηνού
Μίλτος Καμπουρίδης, Μαρίνα Βερνίκου

Oι καταπληκτικές σοκολάτες που απολαύσαμε από τα ζαχαροπλαστεία Fresh είχαν στο περιτύλιγμα τους φωτογραφίες της Μαρίνας Βερνίκου

οι σοκολάτες με τη "θαλασσινή" συσκευασία τους

φωτογραφίες: Studio Panoulis